3 Ekim 2008 Cuma

2 Ekim 2008 Galatasaray - Bellinzona Maç Sonrası

2 Ekim 2008 Galatasaray - Bellinzona Maç Sonrası 2 Ekim 2008 Galatasaray - Bellinzona Maç Sonrası maç sonrası bellinzona maç sonrası



Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda gruplara kaldığı Bellinzona karşılaşması sonrasında basına açıklamalarda bulundu.

Başkan Adnan Polat karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, rakibi eledikleri için memnun olduğunu ifade ederek, ''Benim şahsi görüşüm arzu ettiğim futbolu, mücadeleyi ve neticeyi burada bulamadım. Daha fazla beklentim vardı. Ama neticede turu geçtik. Fakat Arda ve Mehmet Topal tekrar sakatlandı. 10 sakat oyuncuya çıktık. Bu maçı burada bırakıp Bursaspor mücadelesini düşüneceğiz'' dedi.

Başkan Adnan Polat sözlerini şöyle sürdürdü , "Futbolun içinde bu tür sakatlıklar olabiliyor. Benim bahsettiğim anti futbol, kasıtlı sertlik ve direk olarak futbolcuya arkadan atılan tekmeler ile benzeri hareketlerle ilgiliydi. Sakatlıklar oluyor. Önemli olan sakatlıkların olması gereken süre içinde tedavi yapılarak iyileşmesinin sağlanmasıdır.''

Bir gazetecinin ''Yaptığınız iyi transferlere rağmen özlenilen futbol yok, neden?'' sorusuna Adnan Polat, ''Takım bir türlü bir araya gelemedi ki. Oyuncuların yarısı devamlı sakat'' yanıtını verdi.

UEFA Kupası'nda daha önce kupayı kaldıran bir takım olduklarını hatırlatan Adnan Polat sözlerine şöyle devam etti, "Bunu tekrarlamak istiyoruz. Bu sene şansımıza Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda final oynanacak. Oraya uzun bir yol var. Hedefi orayı koyduk ama oynayacağımız maçları birer birer geçmemiz lazım. Dediğim gibi hedef orada, ama dönüp Bursaspor maçını düşünmemiz lazım.''

Maçı protokol tribününden izleyen Karl Heinz Feldkamp ile maçın değerlendirmesini yapıp yapmadığı yönündeki soruya Adnan Polat, ''Oyunla ilgili kendisinden değerlendirme istemedik. Feldkamp geliyor, gidiyor. Bizim onunla arkadaşlığımız, dostluğumuz devam ediyor. İyi bir Galatasaraylı olduğunu düşünüyorum'' şeklinde yanıt verdi.

Bakan Adnan Polat açıklamasının sonunda, Galatasaray'da bütün futbolcuların kaliteli olduğunu dile getirerek, ''Arzu edilen performansı yansıtmalarını bekliyoruz. Bazen oluyor, bazen olmuyor. Ama Galatasaray takımı daha iyi olacak'' dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumunuzu yazıp adı/url(site adresi) veya anonim'e tıklayıp gönderebilirsiniz.