17 Ağustos 2008 Pazar

Kilis'te düğün salonu çöküşü - 17 Ağustos 2008

Kilis'te düğün salonu çöküşü kiliste düğün salonu çökmesi kilis düğün salonu çöktü kilis düğün salonu 17 ağustos 2008 kilis düğün çökme izle

Kilis'te şiddetli yağmur ve rüzgar nedeniyle düğün salonunun istinat duvarının yıkılması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
lan kardeşim nasıl bi duvarmış bu yaww demeyin.

Kilis'te şiddetli yağmur ve rüzgar nedeniyle düğün salonunun istinat duvarının yıkılması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Musabeyli Kaymakamlığının Hasancalı köyünde yaptırdığı yazlık düğün salonunun istinat duvarı, yaklaşık yarım saat süren şiddetli yağmur ve rüzgar sırasında çöktü. Duvarın önünde durarak yağmurdan korunmaya çalışan Sait Bağcı ve Hüseyin Dağcı, beton parçaları ve toprağın altında kaldı. Köylülerin enkazdan yaralı olarak kurtardığı Sait Bağcı ve Hüseyin Dağcı, Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sait Bağcı (45), müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Hüseyin Dağcı'nın tedavisinin sürdürüldüğü bildirildi. Olayın ardından, sivil savunma ekipleri ve bir program için Kilis'te bulunan Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekibi, enkaz temizleme çalışması başlattı.

1 yorum:

  1. bende kilisliyim köyde çökmüs zaten kiliste bi deprem olsa yerle bir olur hepsi kötü bina :D

    YanıtlaSil

yorumunuzu yazıp adı/url(site adresi) veya anonim'e tıklayıp gönderebilirsiniz.