12 Kasım 2008 Çarşamba

Hemşireden İnanılmaz Poz

Bu fotoğraf İsrail'in en büyük hastanelerinde birinde çekildi. Bebeklerin canı emanet edilen hemşirenin görüntüsü akıllara ziyan. Yeni doğan prematüre bir bebeği, sigara paketi gibi önlük cebine koyup bir de bununla hatıra fotoğrafı çektiren hemşireye çok büyük tepkiler var. Hastanenin 13 yıllık...

hemşiresi olan bu bayan, yaptığı bu insanlık dışı hareket nedeniyle hastane yönetimince açığa alındı.

Yönetim hemşirenin işine son verip vermemeyi düşünüyor şu anda.

Ajanslar tarafından dünyaya geçilen bu kare ise büyük tepki aldı.
__
gelde küfür etme tipine yaptığımın karısına ...


Devamını Oku

Tam 17 çocuğa tecavüz etti


Kuveyt'te bir mahkeme, başkent Kuveyt yakınlarında 17 çocuğu kaçırıp tecavüz etmekten suçlu bulunan Mısırlıyı 8 kez idama mahkum etti. Adli kaynaklar, 27 yaşındaki Cihad El Saadi'nin geçen yıl temmuz ayında Mısır'a gitmek üzere uçağa binerken yakalandığını, El Saadi'nin Havalli mahallesinde 17 çocuğa...

tecavüz ettiğini kabul ettiğini belirtti.

Mahkemenin El Saadi'yi her bir olaydan ayrı ayrı yargıladığını belirten kaynaklar, 6 kez idama, bir kez de ömür boyu hapse mahkum edilen Mısırlının 2 idam cezasının da temyizde onandığını ifade etti.

El Saadi, geçen yıl eylül ayında ifadesinin işkence altında alındığını ve hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini açıklamıştı.

El Saadi'nin "Havalli canavarı" olarak adlandırıldığı belirtiliyor.
Devamını Oku

9 Kasım 2008 Pazar

8 kasım 2008 Varmısın Yokmusun


Var Mısın Yok Musun yarışmasında şansına güvenmeyen Gözde, Hamdi Bey'in 42 bin YTL'lik teklifini kabul etti, ama devam etseydi kutusundaki 500 bin YTL'nin sahibi olacaktı.

Show TV'de ekrana gelen Acun Ilıcalı'nın sunduğu Var Mısın Yok Musun yarışma programında dün akşam yarışan kişi Gözde oldu.

Ailesine ev almak için yarışmaya katıldığını söyleyen Gözde, ilk turda iki 500 bin YTL'lik kırmızı kutuları açtırınca moral bozukluğu yaşadı. Hamdi Bey turlar sonunda 7 bin YTL, 15 bin YTL, 17 bin YTL ve 34 bin YTL'lik teklifler yaptı, Gözde tüm tekliflere 'yokum' dedi.

Şanssız bir insan olduğunu söyleyen Gözde, ailesine ev alabilmek için yüksek bir ödül hedefledi. Son dörde 1 YTL, 5 YTL, 30 bin YTL ve 500 bin YTL'lik kutularla giren Gözde'ye Hamdi Bey'in teklifini 42 bin YTL oldu. Gözde, teklifi kabul ederek yarışmadan 42 bin YTL ile ayrıldı.

Gözde, şayet 'yokum' deseydi iki kutu daha açtıracak, ilk seçiminde 30 bin YTL, ikinci tercihinde ise 5 YTL'lik kutuyu açtırdı. Son ikiye 1 YTL ve 500 bin YTL'lik kutularla giren Gözde, şayet devam etseydi Hamdi Bey'den 125 bin YTL'lik teklif alacaktı. Gözde'nin önünde duran 21 numaralı kutada ise tam 500 bin YTL bulunmaktaydı. Hamdi Bey, 42 bin YTL karşılığından 500 bin YTL'lik kutuyu Gözde'ye satarak gecenin kazananı oldu. Gözde ise kutusundan 500 bin YTL çıkınca bir süre gözyaşlarını ve hıçkırıklarını tutamadı.
Devamını Oku

Acemi Birliği Bitti

12 Ekim 2008 tarihinde Sivas'a 5nci piyade tugayına ulaştırma olarak gitmiştim.Dün ise yemini edip İstanbula döndüm.İnanın anlatacak okadar çok şey varki ne yazacağımı sanmıyorum.Gittiğim yerde fazla zorluk çekmedim, gideceğim günler çok tırsıyordum ama baktımki okadar değilmiş.İşin dandik yanı, ben ulaştırma olarak gidiverdim tugaya , komando olarak çıktım :s
Gittiğimde 1. takımdaydım,ilk gün ayırdılar benimle beraber bir çocuğu ve 4. takıma aldılar.4. takımda komando tkımıymış.. vay anasını dedim benim neyime bakıp komando yapacaklar.. İlk hafta zaten takımca hastaneye gitmekle geçti günlerimiz. 100 kişilik takımda 38 kişi komando olarak seçildi. diğer takımları saymazsak , yani bir bölükten sadece 38 kişi komando oldu.
Dediğim gibi dün yemin töreni bitti..ama İnsan o yemin töreni için yaşar yani, çok güzeldi,İnsanın gurur damarları şahlanıyor :) Usta birliğim Zincidere-Kayseri oradada inşallah Sivas'taki güzellikler karşıma çıkar . Söylemenize gerek yok kendime iyi bakıcam :)
Sizde iyi bakın ..
Devamını Oku