8 Mayıs 2008 Perşembe

El Kaide’nin Irak lideri tutuklandı

El Arabiya televizyonu, Ebu Musab Ezzerkavi’nin halefi Masri’nin, Irak güvenlik güçleriyle ABD ordusunun ortak operasyonunda Musul’da yakalandığını duyurdu. Masri, Ebu Hamza El Muhacir adıyla da tanınıyor.
Mısır uyruklu El Muhacir, El Kaide’nin Irak’taki lideri Ürdün asıllı olan Ebu Musab Ezzarkavi’nin 2006 yılında Irak’ın Diyale ilinde Amerikan bombardımanında öldürülmesinden sonra Ezzerkavi’nin halefi olmuştu. El Muhacir, birçok ülkede aranıyordu.

şu Usema Bin Laden dedikleri şahsı yakalayamadılar gitti arkadaş! ne biçim adam bu yaa..
la koskoca ABD bulamıyo yerini iyimi
Devamını Oku

Sivasspor - Galatasaray Maci (Sivas'tan Muthis Görüntüler)

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında yarın oynanacak olan Sivasspor - Galatasaray maçı, Sivas'ı adeta karnaval şehrine döndü.

Lider Galatasaray'ı ağırlayacak olmaktan çok memnun olduklarını ve şampiyonluğa inandıklarını belirten Sivas halkı takımından da emin. Yarın Sivas'ta oynanacak olan Galatasaray maçı, şehri adeta karnaval şehrine döndürmüş ve büyük heyecan yaşanmasına neden olmuş. Cadde ve sokakları bayrak ve flamalarla süsleyen esnaf ve vatandaşlar Galatasaray'ı mutlaka yeneceklerini iddia ediyor.

Lider Galatasaray'ın favori olduğunu söyleyen bazı Sivaslı futbolseverler ise, takım olarak Sivasspor'un gelebileceği en iyi yere geldiğini belirterek, kaybedecekleri bir şeylerinin olmadığını ve Galatasaray'ın daha stresli olduğunu söylediler.

Bu sezona rakiplerini karanfillerle karşılama ve alkışlarla uğurlama geleneğini bu maçta da sürdüreceklerini söyleyen Sivas halkının bu maçı çok ciddiye aldığı ve kazanacaklarına inandıkları da dikkatlerden kaçmadı.

SİVASSPOR KAMPTA
Turkcell Süper Lig'de yarın sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Sivasspor, bugün yaptığı idmanla maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Salı günü yapılan antrenmanın ardından kapılarını basına kapatan ve günde tek idman yaparak maça hazırlanan Sivasspor'un, bugün kulüp tesislerinde basına kapalı yaptığı idmanla maçın hazırlıklarını tamamladığı ve kampa girdiği belirtildi.

İdmanda futbolcuları ile yakından ilgilenen teknik direktör Bülent Uygun'un, onları zorlu maça motive etmeye çalıştığı bildirildi.

Sivasspor'da sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Pini Felix Balili ve Sedat Bayrak ile sakatlıktan bir süre önce kurtulan ve takımla çalışmalara başlayan Yasir Elmacı'nın zorlu maçta forma giyemeyeceği belirtildi.

Hafif sakatlıkları bulunan Murat Sözgelmez, Sezer Badur ve Mamadou Diallo'nun ise maç saatine kadar iyileşmesi ve Galatasaray karşısında forma giymesi bekleniyor.

GALATASARAY KAFİLESİ SİVAS'TA

Turkcell Süper Lig'de yarın Sivasspor ile yapacağı maç için Sivas'a gelen Galatasaray kafilesi, kamp yapacağı otele yerleşti.

Galatasaray kafilesi, Sivas Havaalanı'nda çok sayıda taraftar tarafından sevgi gösterisiyle karşılandı. Taraftarlar, futbolculardan imza almak için adeta birbirleriyle yarıştı. Kafile, daha sonra yağış altında, taraftarlarının tezahüratları eşliğinde, otobüsle konaklayacağı Sivas Büyük Otel'e geldi.

Takım otele gelmeden önce çok sayıda Sivassporlu taraftar halay çekerek takımları lehine tezahüratta bulundu. Galatasaray'ı otel önünde çok sayıda kırmızı-beyazlı taraftar karşıladı.

Taraftarlar, futbolcular otele yerleşirken ''Bu sene şampiyon Anadolu'dan'' diye tezahüratta bulundu.

Galatasaray kafilesi, güvenlik önlemleri altında otele yerleşti. Sivassporlu taraftarla ise bir süre daha otel önünde tezahüratta bulundu.
Devamını Oku